top of page

Kretsmestere 2017

Det har vært klart for Nittedalsløpet som var på Maura, 12 km med pulk. Dette løpet var også et kretsmeterskap for Akershus hundekjørekrets. Dette løpet gikk veldig bra fra start til mål. Zorro jobbet veldig godt og jeg klarte å svare greit på farten hans. Løypen var morsom og varierende og Zorro holdt farten akkurat inn til mål. Vi vant med 12 sekunder og var veldig godt fornøyd med seier. Hele resultatlisten er å se her!

På søndagen var det parstafett. Da stilte Anne-Marthe Løvstuen og jeg opp som TeamHalling. Vi skulle kjøre en etappe hver og jeg hadde første med pulk. Vi kom godt med ut i starten og ble med teten rundt. Når det var igjen ca 1 km ble det noe kluss og Zorro spant 360 grader rundt i draget og dermed var selen og alt vridd. Vi måtte stoppe helt opp og fikk til slutt løsnet alt og kommet oss videre. Dessverre var teten langt fremme og vi sendte ut Anne-Marthe på en 9 plass. Anne-Marthe kjørte veldig bra og klarte å få oss inn til en 4 plass, bare en snute fra 3 plassen. Så alt i alt gikk det veldig bra sett borti fra en liten kræsj. Hele resultatlisten er å se her!