Rulleskikurs

Ønsker du å lære å skøyte på rulleski, eller bli bedre i skøyteteknikk? Da kan jeg hjelpe deg med dette! Rulleski er en god treningsmetode for hele kroppen, da det ikke er hardt belastende for ledd og muskler og du får trent alle hovedmuskel gruppene i kroppen din. God kaloriforbrenning er det også! Med riktig teknikk vil du få bedre treningsutbytte og en bedre turopplevelse.

Jeg kan tilby deg kurs alene eller i en gruppe (familie, venner, etc, maks 6 pers). En økt varer ca 90 min og går på to kvelder med en uke i mellom. Du kan også velge et hurtigkurs som bare går på en kveld à 90 min. Stedet vil være på rulleskistadion på Geilo og vil foregå med teknikken skøyting.

 

Ønsker du eget kurs for din bedrift kan du ta kontakt her!

 

På kurset vil du lære bremseteknikk, padling, enkeldans, dobbeldans, du vil få tilbake meldinger fra meg, vi kan trene på det du ønsker, sette sammen teknikkene for å utnytte terrenget best og du kan spørre om det du måtte lure på. 

Jeg har min trener bakgrunn som langrennstrener i Norsk Trekkhundklubb og  jeg har jobbet  som langrennsinstruktør i Skiforeningen for både barn og voksne, der jeg har fått god instruktøropplæring og har god erfaring i å undervise og gi deg teknikktipsene som gjør rulleskituren enda bedre!  Jeg har også hatt langrennskurs for bedrifter, med gode tilbakemeldinger.

Priser for skøyting på rulleski:

Hurtigkurs (1 kveld à 90 min): 600kr pr pers

Kurs (2 kvelder à 90 min): 1000kr pr pers

Bedrifter: Ta kontakt